FINN OSS

Lerkeveien 2,

1624 Gressvik

ÅPNINGSTIDER
RING OSS

(+47) 69 32 60 44

Kiropraktor:

Sonja Stene Armstrong (+47) 93 08 64 32

Akupunktør:

Lisa Hagle (+47) 97 94 15 70

Muskelterapeut:

Linda Brattvang (+47) 47 95 61 23

Klinisk ernæringsfysiolog

Tone Lise Aarnes Hjørnevik (+47) 95 80 33 80

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 Armstrongklinikken. 

Om oss

Klinikken tilbyr ett unikt tverrfaglig helsetilbud, bestående av:

Ved å tilby alle tjenester under samme tak får pasienten den hjelpen som trengs, raskt og enkelt. 

I de alle fleste tilfeller har vi ledig time samme dag, eller innen 24 timer fra du tar kontakt*.

Er du usikker på hvilken terapeut som kan hjelpe deg med ditt problem, kan du ta kontakt med en av oss og vi vil anbefale deg hvor du kan få best hjelp.

Du finner oss sentralt på Ørebekk i Fredrikstad.

* Gjelder ikke hos klinisk ernæringsfysiolog.

Jeg er utdannet ved Palmer College of Chiropractic-West, California. Jeg var ferdig uteksaminert der i juni 1997. Flyttet da tilbake til Onsøy etter 5 1/2 år i USA, og begynte å jobbe umiddelbart i Fredrikstad og Sarpsborg.

Jeg startet for meg selv i januar 2000 på Ørebekk, ikke så langt fra Gressvik, i Fredrikstad, og i 2011 gikk endelig min drøm i oppfyllelse om å starte en bredbasert tverrfaglig privatklinikk, med autoriserte behandlere innen sine fagområder, som et supplement til kiropraktikken.

I min behandling er det viktig å fokusere på kroppen helhetlig. En kiropraktor behandler nerve-, muskel- og skjelettlidelser, og det kan være flere grunner til at ulike lidelser oppstår. Som kiropraktor vil jeg ikke bare diagnostisere og behandle, men samtidig informere.

Din rygg, dine muskler og ledd gjenspeiler måten du lever på. Det er derfor viktig at du bidrar selv under og etter behandlingsperioden.

Gründer og Kiropraktor

Sonja Stene Armstrong

Linda begynte på hestemassørutdannelsen i 2011 og fortsatte rett på IFH`s fagskoleutdanning i 2013.

Hun har lang erfaring fra hestesporten og har spesielt god erfaring med behandling av ryttere. Jobber helhetlig med hele kroppen i sin behandling og benytter seg av ulike teknikker innenfor faget.

Hun har drevet sin egen klinikk på Hassingen i Fredrikstad noen år før hun begynte hos Armstrongklinikken våren 2019. Behandler fremdeles hester også.

Besøk på facebook https://www.facebook.com/muskelterapeutlinda/

 

Tlf/sms: 47956123 

Epost: linda@armstrongklinikken.no

Muskelterapeut

Linda Ruud Brattvang

Lisa er intensivsykepleier og har tidligere arbeidet innen akutt- og intensiv medisin på blandt annet Aker sykehus og Sykehuset Østfold Fredrikstad.

Med over 20 år innen norsk helsevesen valgte hun å komplettere vestlig medisin med kinesisk medisin ved å ta en B.ak., bachelorgrad i akupunktur på akupunkturhøyskolen i Oslo.

En vesentlig grunn til at hun ble akupunktør var at hun hadde sine egne "suksess historier". Den ene var isjiassmerter som hun gikk med i over ett år uten å bli bedre, og ingen smertestillende hjalp. Med fire akupunkturbehandlinger var hun 90% smertefri. Den andre var overgangsalderen, som ga hyppige og endeløse hetetokter, noe som gav nedsatt livskvalitet. Etter tre behandlinger var symptomene nesten borte. Hun tenkte, denne suksessen må videreføres!

Besøk meg på:

mobil: 97941570

Instagram: akupunkturhagle

Facebook: Ørebekk Akupunktur Hagle/Armstrongklinikken

www.orebekkakupunkturhagle.com

e-mail: lishag61@gmail.com

Akupunktør

Lisa Hagle

Tone Lise er utdannet klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo. Dette er et femårig masterstudium hvor de første 3,5 semestrene er sammen med medisin-og-tannlegestudentene.

Hun har erfaring fra klinikk for kreft, kirurgi og transplantasjon ved Oslo universitetssykehus hvor hunhadde mest fokus på pasienter før og etter transplantasjon.

Tone Lise har dessuten selv livslang erfaring som pasient i helsevesenet, og kreftbehandlingen hun fikk som barn har gitt henne senskader som f.eks mageproblemer (stråleskadet tarm). Dette er noe av det som motiverte henne til å studere ernæring siden hun til slutt følte at hun ikke kunne spise noe som helst etter utallige besøk hos diverse "eksperter".
 

Ved en konsultasjon vil dere sammen gå gjennom sykehistorie, daglig kosthold, vekt og høyde, og gjerne blodprøver om du har dette med fra legen din. Hun vil så kartlegge ditt behov og foreslå eventuelle tiltak, og så avtaler dere hvordan videre oppfølging blir.

Mat er så mye; næring, kos, kultur, medisin, følelser og for noen "religion". Alle har et forhold til mat, og mange har sterke meninger om hva som er det ultimate kostholdet eller den beste slankedietten.

Som klinisk ernæringsfysiolog forholder Tone Lise seg til de vitenskapelige baserte rådene som også helsedirektoratet anbefaler.

Mat trenger ikke være så avansert og fancy. Det viktigste er å finne et kosthold du kan leve med, og som du trives med, som gir deg best mulig helse over tid.

Telefon: 95 80 33 80

Besøk gjerne hjemmesiden hennes:
http://www.ernæringoghelse.no

Referanser:
http://www.ernæringoghelse.no/referanser

Facebook:
http://www.facebook.com/keftonelise

Klinisk Ernæringsfysiolog

Tone Lise Aarnes Hjørnevik