top of page

Om oss

Armstrongklinikken har blitt en del av et større tverrfaglig medisinsk senter: Helsegaarden.

Helsegaarden har kiropraktor, fysioterapeut, ernæirngsspesialist og fastleger. 

Helsegaarden ligger i Pancoveien 7, tverrs over veien fra der Armstronklinikken holdt til tidligere. 

Velkommen til nye og fine lokaler på Helsegaarden!

Kiropraktor og Fysioterapeut i Fredrikstad

Sonja Stene Armstrong

Gründer, Kiropraktor og Sexolog

Sonja har studert ved Palmer College of Chiropractic-West, California, og var ferdig utdannet der i juni 1997. Hun flyttet da tilbake til Onsøy etter 6 år i USA, og begynte å jobbe umiddelbart i Fredrikstad og Sarpsborg.

Sonja startet for seg selv i januar 2000 på Ørebekk/Gressvik, i Fredrikstad. I 2011 gikk endelig drømmen om å starte opp en bredbasert tverrfaglig privatklinikk i oppfyllelse. Klinikken består nå av autoriserte behandlere innen sine fagområder, som et supplement til kiropraktikken.

Kiropraktoren er den eneste primærkontakten som har muskelskjelettplager som hovedfokus i både utdanning og praksis.

I behandling er det viktig å fokusere på kroppen helhetlig. En kiropraktor behandler nerve-, muskel- og skjelettlidelser, og det kan være flere grunner til at ulike lidelser oppstår. En kiropraktor setter diagnoser og behandler ut i fra dem.

Din rygg, dine muskler og ledd gjenspeiler måten du lever på. Det er derfor viktig at du bidrar selv under og etter behandlingsperioden.

I tillegg til har Sonja også utdannet seg til Sexolog ved Universitetet i Grimstad. 

Hun har 23 års erfaring i behandling av muskel- skjelett- og nervelidelser, samt sexologiske problemstillinger i forbindelse med dette.

Hun arbeider tett med muskelterapeut og akupunktør mht disse problemstillingene.

 

I tillegg har hun en bred og fleksibel handlingskompetanse innenfor sexologisk rådgivning. Hun forstår og gir råd til klienter angående seksuelle problemer som kan oppstå som en del av det generelle utviklingsforløp, ulykker, traumer, overgrep, og sykdom, og vil gi behandling ut i fra dette. Hun har kompetanse innenfor menneskers seksualitet og ulike uttrykk for seksualitet, og veileder så ut i fra det.

 

Som autorisert helsepersonell og primærkontakt i helsevesenet kan hun henvise til spesialister og HELFO-tjenester der dette er påkrevd.

Tlf/sms: 95745773

Epost: sonja@armstrongklinikken.no

Maren Heide

Manuellterapeut, ppsykomotorisk fysioterapeut og barnefysioterapeut

.......

bottom of page