top of page

Om oss

Klinikken tilbyr ett unikt tverrfaglig helsetilbud, bestående av:

Ved å tilby alle tjenester under samme tak får pasienten den hjelpen som trengs, raskt og enkelt. 

I de alle fleste tilfeller har vi ledig time samme dag, eller innen 24 timer fra du tar kontakt*.

Er du usikker på hvilken terapeut som kan hjelpe deg med ditt problem, kan du ta kontakt med en av oss og vi vil anbefale deg hvor du kan få best hjelp.

Du finner oss sentralt på Ørebekk i Fredrikstad.

* Gjelder ikke hos klinisk ernæringsfysiolog.

armstrongklinikken_fotograflindabrattvang (30 of 32).JPG

Sonja Stene Armstrong

Gründer, Kiropraktor og Sexolog

Sonja har studert ved Palmer College of Chiropractic-West, California, og var ferdig utdannet der i juni 1997. Hun flyttet da tilbake til Onsøy etter 6 år i USA, og begynte å jobbe umiddelbart i Fredrikstad og Sarpsborg.

Sonja startet for seg selv i januar 2000 på Ørebekk/Gressvik, i Fredrikstad. I 2011 gikk endelig drømmen om å starte opp en bredbasert tverrfaglig privatklinikk i oppfyllelse. Klinikken består nå av autoriserte behandlere innen sine fagområder, som et supplement til kiropraktikken.

Kiropraktoren er den eneste primærkontakten som har muskelskjelettplager som hovedfokus i både utdanning og praksis.

I behandling er det viktig å fokusere på kroppen helhetlig. En kiropraktor behandler nerve-, muskel- og skjelettlidelser, og det kan være flere grunner til at ulike lidelser oppstår. En kiropraktor setter diagnoser og behandler ut i fra dem.

Din rygg, dine muskler og ledd gjenspeiler måten du lever på. Det er derfor viktig at du bidrar selv under og etter behandlingsperioden.

I tillegg til har Sonja også utdannet seg til Sexolog ved Universitetet i Grimstad. 

Hun har 23 års erfaring i behandling av muskel- skjelett- og nervelidelser, samt sexologiske problemstillinger i forbindelse med dette.

Hun arbeider tett med muskelterapeut og akupunktør mht disse problemstillingene.

 

I tillegg har hun en bred og fleksibel handlingskompetanse innenfor sexologisk rådgivning. Hun forstår og gir råd til klienter angående seksuelle problemer som kan oppstå som en del av det generelle utviklingsforløp, ulykker, traumer, overgrep, og sykdom, og vil gi behandling ut i fra dette. Hun har kompetanse innenfor menneskers seksualitet og ulike uttrykk for seksualitet, og veileder så ut i fra det.

 

Som autorisert helsepersonell og primærkontakt i helsevesenet kan hun henvise til spesialister og HELFO-tjenester der dette er påkrevd.

Tlf/sms: 95745773

Epost: sonja@armstrongklinikken.no

Maren Heide

Manuellterapeut, ppsykomotorisk fysioterapeut og barnefysioterapeut

.......

Linda Ruud Brattvang

Muskelterapeut - Menneske/hest

Linda begynte på hestemassørutdannelsen i 2011 og fortsatte rett på IFH`s fagskoleutdanning i massasjeterapi i 2013.

Hun har lang erfaring fra hestesporten og har god erfaring med behandling av ryttere og hest som en ekvipasje. Jobber helhetlig med hele kroppen i sin behandling og benytter seg av ulike teknikker innenfor faget. Hun er veldig opptatt av å holde seg oppdatert og søke ny kunnskap hele tiden. Linda sitt interessefelt er behandling av hest og rytter som ekvipasje.

Hun har drevet sin egen klinikk på Hassingen i Fredrikstad noen år før hun begynte hos Armstrongklinikken våren 2019. 

Linda studerer for tiden rehabilitering av hest.

Besøk på facebook https://www.facebook.com/muskelterapeutlinda/

 

Tlf/sms: 47956123 

Epost: linda@armstrongklinikken.no

Utdannelser:

Hestemassør- 2011/2012

Massasjeterapeut fagutdanning IFH- 2013-2015

Rehabiliteringsterapeut hest NHT- 2021 (under utdannelse)

Kurser

Myofascial release - v. Gunna Højgaard

Atlaskorrigering Engelheart

Vertikal Balanserad ridning 1 v. Equestrial fysio 2021

Rider biomechanics sertifisering- 2021- 

1 uke praksis v. veterinær Ellen Schmedling

Equine craniosacral Certification Course v. Dr. Angelique Barbara 2021-

Lisa Hagle

Akupunktør

Lisa er intensivsykepleier og har tidligere arbeidet innen akutt- og intensiv medisin på blandt annet Aker sykehus og Sykehuset Østfold Fredrikstad.

Med over 20 år innen norsk helsevesen valgte hun å komplettere vestlig medisin med kinesisk medisin ved å ta en B.ak., bachelorgrad i akupunktur på akupunkturhøyskolen i Oslo.

En vesentlig grunn til at hun ble akupunktør var at hun hadde sine egne "suksess historier". Den ene var isjiassmerter som hun gikk med i over ett år uten å bli bedre, og ingen smertestillende hjalp. Med fire akupunkturbehandlinger var hun 90% smertefri. Den andre var overgangsalderen, som ga hyppige og endeløse hetetokter, noe som gav nedsatt livskvalitet. Etter tre behandlinger var symptomene nesten borte. Hun tenkte, denne suksessen må videreføres!

Besøk meg på:

mobil: 97941570

Instagram: akupunkturhagle

Facebook: Ørebekk Akupunktur Hagle/Armstrongklinikken

www.orebekkakupunkturhagle.com

e-mail: lishag61@gmail.com

Tone Lise Aarnes Hjørnevik

Klinisk Ernæringsfysiolog

Tone Lise er utdannet klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo. Dette er et femårig masterstudium hvor de første 3,5 semestrene er sammen med medisin-og-tannlegestudentene.

Hun har erfaring fra klinikk for kreft, kirurgi og transplantasjon ved Oslo universitetssykehus hvor hunhadde mest fokus på pasienter før og etter transplantasjon.

Tone Lise har dessuten selv livslang erfaring som pasient i helsevesenet, og kreftbehandlingen hun fikk som barn har gitt henne senskader som f.eks mageproblemer (stråleskadet tarm). Dette er noe av det som motiverte henne til å studere ernæring siden hun til slutt følte at hun ikke kunne spise noe som helst etter utallige besøk hos diverse "eksperter".
 

Ved en konsultasjon vil dere sammen gå gjennom sykehistorie, daglig kosthold, vekt og høyde, og gjerne blodprøver om du har dette med fra legen din. Hun vil så kartlegge ditt behov og foreslå eventuelle tiltak, og så avtaler dere hvordan videre oppfølging blir.

Mat er så mye; næring, kos, kultur, medisin, følelser og for noen "religion". Alle har et forhold til mat, og mange har sterke meninger om hva som er det ultimate kostholdet eller den beste slankedietten.

Som klinisk ernæringsfysiolog forholder Tone Lise seg til de vitenskapelige baserte rådene som også helsedirektoratet anbefaler.

Mat trenger ikke være så avansert og fancy. Det viktigste er å finne et kosthold du kan leve med, og som du trives med, som gir deg best mulig helse over tid.

Telefon: 95 80 33 80

Besøk gjerne hjemmesiden hennes:
http://www.ernæringoghelse.no

Referanser:
http://www.ernæringoghelse.no/referanser

Facebook:
http://www.facebook.com/keftonelise

bottom of page